Workshop Ontbijt en Lunch

Of je nu direct bij het opstaan ontbijt, eerst gaat sporten, later op de ochtend ontbijt of aan intermittent fasting doet maakt niets uit. Het gaat er om wat je eet en wat je je kinderen aanbied.

Tijdens deze workshop maak je een aantal recepten klaar. Dat wat er gemaakt wordt kan je proeven en de rest gaat mee naar huis zodat het gezin er ook van kan proeven. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis, zodat je dat, wat in de smaak viel, nogmaals kan maken.

Naast de recepten voorzie ik je van informatie over waarom bepaalde ingrediënten gebruikt worden en wat alternatieven zijn voor producten die je nu gebruikt, welke je beter kunt laten staan (en waarom) en hoe je dit alles in je leven kunt inpassen.
Alternatieven voor de ‘standaard Westerse lunch’ komen aanbod en vooral ook hoe je dat kunt toepassen in je gezin, zowel als meeneem lunch als thuis.

De workshop duurt 2 1/2 tot 3 uur, dit kan op een ochtend, middag of avond. Door de Corona maatregelen heb ik niet de beschikking over een locatie, dus geef ik de workshops bij jou of mij thuis met maximaal 4 personen.

Wil je meer informatie? Mail mij.