Gezond & Heerlijk

Zondag 26 november 2023 was Gezond & Heerlijk te vinden op de Adventfair in Almere . De warme wafels en pannenkoekjes werden met smaak genuttigd en ook het andere lekkers vond aftrek, zowel om direct op te eten als om mee te nemen voor thuis.

Weet dan dat ik ook bak op bestelling, voor verjaardagen en feestjes, maar ook voor in je vriezer zodat je altijd iets lekkers hebt wat past binnen jouw voeding/leefstijl.
Stuur een mail of app mij jou wensen en wat je wel/niet eet. Je ontvangt dan de suggesties waar je uit kan kiezen.

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Sinds januari 2020 ben ik kindervoedings- & ADHD- coach en ondanks dat ik al veel wist over voeding heb ik tijdens mijn opleiding veel bijgeleerd en dan vooral over wat voeding voor je lichaam kan betekenen. Want dat er gezond en minder gezond eten bestaat dat weten we wel, maar wat kan het ene voedingsmiddel wel wat een ander voedingsmiddel niet kan?


Neem bijvoorbeeld brood, gepromoot als ‘gezond, belangrijk voor de vezels’ maar waar heb je deze vezels voor nodig? Wat doen deze voor jou en zijn er nog meer voedingsmiddelen die vezels bevatten waar jouw lichaam misschien wel meer aan heeft.

Hoe zit het met jouw darmflora en met die van je kind, wat doet voeding voor jouw darmflora en wat heeft de darmflora te maken met je immuunsysteem?

Allemaal vragen waar ik de antwoorden op heb, met deze kennis wil ik anderen graag helpen. Dit kan zijn omdat je klachten ervaart of je kind klachten heeft, maar het kan ook zijn omdat je je kind een goede basis mee wil geven om gezond op te groeien.

Op mijn facebook en instagram deel ik kookinspiratie, want naast kennis vind ik ook de praktische kant van voeding interessant en deel ik dit graag met anderen.

Anneke Roubos-Luitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *