Rabarber taart

Bodem
100 gram hazelnootmeel
60 gram boekweitmeel
50 gram kastanjemeel
150 gram roomboter
30 gram dadelpoeder (of kokosbloesemsuiker)

Vulling
5 eieren
150 gr kokosyoghurt
30 gram honing (meer als je zoeter wilt)
vanillepoeder
400 gram rabarber


Smelt de boter op laag vuur in een pannetje.
Verwarm de oven voor op 180 graden of 160 graden hete lucht. Neem een taartvorm of springvorm, vet de rand in en bekleed de bodem met papier.
Meng meel en zoet met de roomboter en druk dit uit in een vorm. Zorg voor een opstaande rand. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak de bodem 20 minuten.

Was en snijd de rabarber in kleine stukjes.
Meng de eieren, yoghurt, honing en vanille goed door elkaar.
Als de bodem klaar is giet je de vulling in de bodem en daarna doe je de rabarber er in. Zet de taart terug in de oven voor 40-50 minuten.

Laat de taart wat afkoelen voor je deze aansnijdt. Bewaar in de koelkast.

Smelt de boter op laag vuur in een pannetje.
Verwarm de oven voor op 180 graden of 160 graden hete lucht. Neem een taartvorm of springvorm, vet de rand in en bekleed de bodem met papier.
Meng meel en zoet met de roomboter en druk dit uit in een vorm. Zorg voor een opstaande rand. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak de bodem 20 minuten.

Was en snijd de rabarber in kleine stukjes.
Meng de eieren, yoghurt, honing en vanille goed door elkaar.
Als de bodem klaar is giet je de vulling in de bodem en daarna doe je de rabarber er in. Zet de taart terug in de oven voor 40-50 minuten.

Laat de taart wat afkoelen voor je deze aansnijdt. Bewaar in de koelkast.