Lezingen

Zou jij ook wel eens willen weten welke voeding de beste bouwstoffen levert voor je opgroeiende kind, voor het ontwikkelende brein?

Wil je graag weten wat voeding voor relatie heeft met de onrustige huid van je kindje of hoe je je kind kunt helpen tegen de terugkerende oorontstekingen?

Voeding en concentratie
Maar ook wat voeding kan betekenen voor je kind met concentratie uitdagingen of met gedrag wat niet past bij de term ‘normaal’, mogelijk is er al eens gesproken over termen als AD(H)D of overgevoeligheid?

Voeding algemeen of specifiek onderwerp
Tijdens een lezing kan ik één onderwerp uitdiepen maar het kan ook een algemene lezing zijn over wat voeding voor je kan betekenen, voeding als medicijn, als hulp bij uitdagingen en problemen. Om meer energie te ervaren, je minder moe te voelen, minder heftige reacties van overprikkeling van je kind, voeding kan je helpen.

Snotneuzen en Oorontstekingen
Een 30 minuten durende lezing. Hoe je met de juiste voeding je kind kunt helpen om de snotneuzen en oorontstekingen te verminderen.

Voeding voor het ontwikkelende, opgroeiende kind
Wat doet voeding voor je lichaam en hersenen, wat eten we en wat kunnen we doen om het opgroeiende kind de juiste bouwstoffen te geven.

Verantwoord eten, in de praktijk
Leuk al die verhalen over wat goed is voor je ontwikkelende kind en voor jezelf, maar hoe voer je dit praktisch uit in je (drukke) gezinsleven met werk en verplichtingen.

Lezing op maat
In overleg wat de wensen zijn. Een lezing gericht op het veranderde voedingsbeleid van de organisatie of een lezing over wat voeding voor de concentratie van de kinderen kan betekenen. Maar ook een avond hoe je gezonde, voedende voeding kan vormgeving tijdens de dag, hoe dit praktisch in te vullen met recepten en het proeven van verschillende voedingsmiddelen.