Kindervoedingscoach

Wat is goed? Wat is gezond…? Wie weet het nog? Voor een goed en gedegen, wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies ben ik kindervoedingscoach. Om het kinderlijf in balans te brengen en goed te kunnen laten presteren en concentreren. Adviezen voor de juiste voeding voor hun in ontwikkeling zijnde brein om zodoende optimaal te kunnen genieten van het leven.

Door een combinatie van orthomoleculaire voedingsleer en orthopedagogie zoeken we samen naar de beste manier om in jullie gezin gezond eetgedrag aan te leren.

Omdat ieder kind en ieder gezin andere behoeften heeft, wordt het proces op maat gemaakt en per stap aangepast naar verandering die plaats gevonden hebben.

Voor het eerste gesprek vul je een vragenlijst in, welke we bespreken tijdens het 90 minuten durende intake gesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we wat de eerste stap wordt en krijg je praktische tips, waaronder een weekmenu en recepten, om op weg te gaan naar gezond eetgedrag.

In het half jaar wat volgt maken we afspraken die passen bij jullie wensen, dit kan zijn tweewekelijks, maandelijks of twee maandelijks. Ook telefonische afspraken behoren tot de mogelijkheden en natuurlijk kan je altijd je vragen mailen.

Mail mij voor meer informatie of het inplannen van een intake en consult.

Na een kennismaking via de telefoon, mail of live, plannen we een datum voor een intakegesprek (€90,– incl. verkrijgen en verwerken van informatie).
Vervolg consult (45-60 minuten) € 50,-
Bij 4 of meer consulten betaal je per consult een lager tarief.