Kinderdagverblijf & basisschool

Voedzaam voedingsbeleid

Gaat je kind naar het kinderdagverblijf of de basisschool? Of ben jij medewerker of eigenaresse van een organisatie of locatie? Voeding is de bouwstof van het snel ontwikkelende brein en lichaam.

Via stichting kind en voeding kan ik ook ingezet worden als gastdocent en/of voorlichter.

Verzwaringskussen, wiebelkussen, concentratie uitdagingen?? De symptomen bestrijden? Of de oorzaak verhelpen? Door het aanpassen van de juiste legostenen (bouwstoffen) zal de toren (het lichaam en brein) op de juist manier gebouwd worden en stevig staan. Doordat er bouwstoffen (legostenen) missen of incompleet zijn zal er geen stabiliteit zijn wat zich uit in lichamelijk onrust en ongemak.

Wil je dat het voedingsbeleid en het traktatiebeleid voedzamer worden? Dat voeding iets doet voor de snel ontwikkelende kinderlijfjes en het kinderbrein?

Ik geef uitleg over wat voeding voor het lichaam doet aan medewerkers, leerkrachten en ouders. Praktische tips voor op de werkvloer en, in geval van een school, aan de ouders. De communicatie van wijzigingen in het voedings- en traktatiebeleid moeten natuurlijk gedeeld worden met de ouders. De voorbereiding en uitvoering van een (interactieve) informatieve ouderavond neem ik ook voor mijn rekening. Desgewenst met proeverij en hand-out.