Beleef bijeenkomsten

Kom samen met je kind(eren) om hen te laten ervaren en proeven van diverse voedingsmiddelen, puur en onbewerkt maar ook gemaakt met eenvoudige recepten. Ondertussen vertel ik wat voeding voor je kind kan betekenen, welke voeding past bij het ontwikkelende kinderlichaam en kinderbrein.

Tijdens de bijeenkomst voor ouders met kinderen van 0-4 jaar laat ik je ervaren hoe je je kind de regie kan laten nemen in het ontdekken van voeding naar aanleiding van de kleintjesmethode.
Tijdens de bijeenkomst voor ouders met kinderen van 4-8 jaar ontdekken de kinderen spelenderwijs wat voeding voor je lichaam en hersenen betekent. We bekijken, betasten, ruiken en proeven verschillende producten. Waarbij we proberen te ontdekken wat het is en wat er in bepaalde gerechten verwerkt is.
Tijdens bijeenkomsten voor ouders met kinderen van 8-12 jaar ontdekken de kinderen informatie door het oplossen van een aantal opdrachten. Welke voedingskeuzes doen iets positiefs voor je lichaam en je hersenen en waarom dat zo is. Natuurlijk gaan we proeven en gaan de kinderen met recepten naar huis.